Leverans

Mabs.se levererar för närvarande endast till adresser inom Sverige. Nedan hittar du information om de fraktsätt vi erbjuder. Om du har några frågor gällande frakt, är du välkommen att kontakta oss.

Vid beställning av 1 – 6 par stödstrumpor till skickar vi med Varubrev Posten. Det kan då ofta, beroende på paketets storlek, levereras till brevlådan. Annars skickas det till ett ombud.

Vid beställning av fler än 6 stödstrumpor skickar vi till ett DHL ombud. Du får då en avisering om att hämta paketet när det är framme.

Spåra din leverans

När din order skickas från vårt lager får du en leveransbekräftelse till din e-postadress. I leveransbekräftelsen finns en spårningslänk som du kan klicka på för att spåra din försändelse.

Om du inte fått någon avisering om att paketet kommit fram, men ser via spårningslänken att paketet kommit till ombudet, går det bra att hämta ut paketet med kolli-id/spårningsnummer/löpnummer samt legitimation.

Hämta ut hos ombud

För att hämta ut din försändelse behöver du din legitimation och det kolli-nummer som du hittar i sms- eller e-postaviseringen. Tänk på att du alltid ska kunna visa giltig legitimation vid uthämtning av paket. Det är endast personen vars namn står på försändelsen som får hämta ut det.

Paketet ligger hos postombudet i 14 dagar innan det skickas tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för frakt och övrig administration om paketet ej hämtas ut. Kostnaden för detta är upp till 200 kronor beroende på paketets storlek och vikt. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan så måste du kontakta oss, hämta ut paketet och därefter göra en vanlig retur.

Försenad leverans

Det kan hända att leveranstiderna förlängs om oförutsedda förseningar uppstår längs vägen. Vi kan därför inte garantera att försändelsen ankommer inom den estimerade tiden som nämns bland fraktalternativen.

Shopping cart

0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hit Enter to search or Esc key to close