Allmänt

Mabs säljer varor via mabs.se till privatpersoner och företag i Sverige med person- eller organisationsnummer. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. För kortköp där kunden är minderårig ansvarar fullmaktsgivaren för kortet.

Sedvanliga garantier lämnas på produkter där garanti är tillämpligt och eventuella garantier är giltiga i Sverige och endast för förstahandsköpare. Innehåller din beställning personuppgifter som är felaktiga, eller om du som kund har betalningsanmärkningar, förbehåller mabs.se rätten att annullera din order.

Om du har problem med att handla på mabs.se så är du välkommen att kontakta oss.

Beställning

Du beställer produkter via vår hemsida mabs.se. När du genomför en beställning så godkänner du samtidigt våra köpvillkor, och samtycker till lagring av dina person- eller företagsuppgifter. Först när du fått en orderbekräftelse till din mejladress har ett avtal om köp gjorts.

Mabs.se förbehåller sig rätten att justera ordrar som gjorts. Om leverans av någon anledning inte kan ske, förbehåller vi oss rätten att korrigera ordern.  Om du gjort fler än 1 beställning, förbehåller vi oss rätten att slå ihop ordrarna, och frakta produkterna tillsammans. 

Pris & Produktbilder

Samtliga priser på mabs.se anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Beroende på vilket fraktalternativ som väljs, kan en kostnad för detta tillkomma vid betalning.

Vi kan inte säkerställa att produktbilderna återger produkternas exakta utseende och egenskaper.

Mabs.se reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation på hemsidan. Fel i priser och produkttexter kan uppkomma med orsak av ändringar i skatter eller avgifter samt tryck- och skrivfel. Vi förbehåller oss därför rätten att justera detta i efterhand.

Lagring av personuppgifter

När du beställer en produkt hos oss, godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter. Informationen du lämnar används av Mabs.se och våra samarbetspartners inom betalning och leverans. Inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

Copyright

Allt innehåll på denna webbplats, som exempelvis, grafik, logotyper eller annan mjukvara, tillhör mabs.se eller våra leverantörer och är skyddat av svenska och internationella upphovsrättslagar.

Betalning

Hos Mabs.se används Klarna Checkout som betallösning. När du genomför ett köp så godkänner du både villkoren hos Mabs.se, men även Klarnas villkor. Dessa hittar du här.

Använder du Klarna Checkout första gången, blir du ombedd att fylla i dina fullständiga perosnuppgifter. Om du tidigare använt Klarna Checkout behövs endast e-postadress och postadress skrivas in, resterande information hämtas automatiskt. För att få mer information om Klarnas tjänster, eller för att logga in på Mina Sidor gällande Klarna-betalningar, besök Klarna.se.

Du som kund förbinder dig att betala inom utsatt tid, för det valda betalsättet. Om betalning inte sker i tid, kan detta leda till ränta eller andra dröjsmålsavgifter. Mabs.se har rätt att göra en kreditkontroll.

Ångerrätt

Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, LODA, har du som kund alltid 14 dagars ångerrätt. Denna tidsperiod börjar gälla när du hämtar ut varan.

För att du ska få tillbaka hela köpesumman behöver varan returneras i ett oförändrat skick.

Om varan returneras i ett tillstånd som anses vara sämre än vid försäljningstillfället, exempelvis skadad, har vi rätt att dra av belopp upp till 100% på din återbetalning.

Produkter som är förseglade av hälso- eller hygienskäl, och som har förseglingen bruten, är ej inkluderade i ångerrätten.

Är du osäker på om din beställda produkt innefattas av detta, är du välkommen att kontakta oss på
ehandel@mabs.se

Retur

Följande steg gäller vid retur:

Mejla följande uppgifter till ehandel@mabs

  • Ditt ordernummer. Detta finns i beställningsbekräftelsen, på fakturan eller på följesedeln.
  • Dina kontaktuppgifter
  • Namn på vara samt antal av de produkter du önskar returnera

Invänta svar från oss via e-mail för att bekräfta ångerrätten

Efter mottaget svar. Packa varan och använd bifogad adresslapp. Lämna in paketet på närmsta postombud.

Återbetalning

När den returnerade varan är mottagen och kontrollerad, återbetalar vi hela köpesumman snarast, dock inom 30 dagar.

Hur summan återbetalas beror på hur du köpte produkten:

  • Faktura eller direktbetalning – Om du betalat med faktura eller direktbetalning överför vi pengarna till ditt bankkonto.
  • Kortbetalning – Om du har betalat med kort, krediterar vi retursumman på ditt kort.

Paket som inte hämtas ut

Ditt paket finns hos ditt postombud i 14 dagar, innan det returneras till oss. Detta innebär att du har 14 dagar på dig att hämta ut paketet, sedan skickas det tillbaka till Mabs.

För att täcka administrations-och leveranskostnader om paketet returneras till oss, förbehåller vi oss rätten att debitera dig en kostnad på max 200 kronor om paketet ej har hämtats ut.

Observera att om du ångrar ett köp och vill returnera din vara, så måste paketet först hämtas ut hos ditt postombud, innan en retur kan göras.

Reklamation

Om din vara är defekt, eller om du har mottagit en felaktig beställning, ber vi dig att kontakta oss omgående. Beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt, för att vi vår kundtjänst ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Om du efter kontakt med vår kundservice, fortfarande upplever att problemet inte blivit löst, så kan du reklamera produkten. Vid en eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Väljer du att gå via EU:s gemensamma tvistlösningssida, hittar du den här: http://ec.europa.eu/odr

Shopping cart

0

Du har inga produkter i varukorgen.

Hit Enter to search or Esc key to close